TERMA DAN SYARAT :

  1. Kami daripada The Faiz Ibrahim berhak menukar mana-mana courier mengikut kesesuaian situasi dan waktu. Kebiasaanya, memang kami akan hantarkan menggunakan POSLAJU jika tiada apa-apa halangan.

  2. Untuk kerosakan sebarang item yang dibeli akibat daripada defect atau kerosakan disebabkan proses penghantaran (courier), haruslah diberitahu sekurang-kurangnya seminggu selepas anda mendapat item itu. Kami sarankan anda check item anda sejurus anda mendapatnya.

  3. Warna pada gambar item di website kami, kebiasaanya akan berbeza sedikit dengan produk yang diterima akibat daripada proses editing dan ianya juga bergantung kepada skrin yang anda gunakan untuk melihat item kami. Tapi ianya tidak jauh berbeza sangat.

  4. Kami tidak akan menanggung sebarang urusan tuntutan warranty yang disebabkan oleh kecuaian pelanggan kami.

  5. Tempoh item sampai pada anda, kebiasaanya adalah pada 1-3 hari tempoh bekerja selepas tarikh penghantaran kami. Jika ianya melebihi tempoh tersebut, anda boleh hubungi kami semula untuk kami bantu anda.

  6. Sebarang soalan, anda jangan segan-segan untuk hubungi kami. InshaaAllah, kami akan bantu anda kerana keberkatan dalam perniagaan itu lahir setelah pelanggan kami berpuas hati dengan perkhidmatan dan item yang diterima.

  7. Jika ada sebarang keraguan atau kurang jelas, anda boleh terus hubungi customer service kami di 013-7949-104 (Call/Whatsapp) bagi memudahkan urusan anda. InshaaAllah kami akan cuba bantu anda sedaya upaya kami.