TFi Shop Memang Telus!
Saya sudah berurusan dengan TFi Shop sejak zaman dia mula-mula beroperasi sehinggalah sekarang. TFi Shop memang telus dapat sebarang urusniaga, plus dorang banyak bagi Free Gift pulak tu. Memang TFi Shop pilihan saya setiap kali nak beli barang gadget online.
Puan Fatimah, Perak
Korang memang the best!
Hari itu, barang saya ada sedikit defect dan saya terus claim warranty dengan pihak TFi Shop. Alhamdulillah, saya dapat stock baru dan proses claim warranty pun sangat mudah. Terima kasih TFi Shop sebab masih bantu dan jaga customer walaupun selepas pembelian. Korang memang the best!
Miss Lily, Johor Bahru
Memang totally recommended.
Alhamdulillah, terima kasih pada The Faiz Ibrahim Shop kerana memberikan saya powerbank yang berkualiti. Saya dah beli powerbank daripada TFi sejak dahulu lagi dan memang berpuas hati dengan cara mereka uruskan warranty dan melayan customer before dan after sale. Terima kasih TFi Shop. Memang totally recommended.
Miss K, Kuala Lumpur
Super duper best GILA
Bro, semalam order, hari ini dah sampai. Service korang memang super duper best GILA. Customer service juga sangat membantu dan sabar melayan pertanyaan macam aku ini. Memang akan repeat order lagi nanti. Thanks TFi Shop.
Encik A, Kuala Lumpur
Service TFi Shop Memang Best
Saya memang yakin untuk beli item daripada TFi Shop dari zaman dulu lagi. Dulu bila tengok artis-artis besar macam Nora Danish, Fynn Jamal, Zahiril Adzim beli daripada TFi Shop, saya terus confident untuk membeli. Alhamdulillah service dorang memang sangat-sangat best dan saya tak perlu risau lagi dengan keaslian produk yang saya beli
Puan Ros, Kuala Lumpur